... koja možda razjasni koje koristi se mogu ostvariti putem bloggovanja :-). Nisam je pročitao, samo me je naslov zaintrigirao...

Link:

http://rapidshare.com/files/160164794/ebook.Blog_Marketing_The_revolutionary_new_method_to_increase_sales_growth_and_profits.0072262516.zi

U pitanju je sajt sa knjigama na engleskom jeziku (uglavnom). Može se svašta naći, pa i knjige, ovo je za kolege sa inženjerskog menadžmenta važno, koje su navedene u predmetima Novac i bankarstvo, Međunarodne finansije i Portfolio menadžment. Takođe bih preporučio kolegama da pronađu i pogledaju magazin Harvard Business Review koji izlazi mesečno a postavlja se na sajt, a i članke koje objavljuje Harvard Business School.

Link:

http://gigapedia.org/

Ko voli da čita knjige, a bogami i one u elektronskom formatu postoji vrlo zanimljiv sajt sa bazom istih, a sve su na srpskom ili hrvatskom jeziku. I naravno lista knjiga se relativno često ažurira... Mogu se pronaći razne knjige, kako od klasika pa do stručnih knjiga i rečnika.

P.S. Sve ukupno ima nekih, ja mislim 15 GB knjiga, a što se tiče broja ne znam koliko tačno ima ali ima dosta - ja sve skinuo što ima i pratim kad izađu nove :-)

Evo linka:

http://www.baneprevoz.com/bane/bok/index.php